Varausinfo

Mökit ja varustus
Kaikki mökit sijaitsevat vesistön välittömässä läheisyydessä. Mökkien koot on laskettu sisältäen katetut ulkotilat.

Mökeissä ovat keittiövälineet, astiat ja ruokailuvälineet ilmoitetulle henkilömäärälle. Henkilömäärää ei saa ylittää sopimatta siitä etukäteen Finntrip mökkimarkkinoinnin kanssa.

Samaten mökeillä on vuodevaatteet (patjat, peitot ja tyynyt). Liinavaatteet, siis lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet on tuotava itse mukana. Joillakin mökeillä nämä voi eri korvausta vastaan vuokrata suoraan mökin omistajalta.

Jokaiselle mökillä on sauna ja soutuvene. Ellei erikseen ole mainittu, on mökeillä kuivakäymälä.

Emme vastaa tietojen muutoksista, esimerkiksi kauppojen etäisyydet voivat muuttua kesän aikana.

Lemmikkieläimet

Mökit, joille lemmikkien tuonti on sallittu, on aina merkitty erikseen "lemmikit sallittu" varustetiedoissa. Muille mökeille lemmikkien tuonti on ehdottomasti kielletty sopimatta siitä etukäteen mökin omistajan kanssa.

Tutustuttehan yleisiin varausehtoihin huolellisesti ennen varausta:


Yleiset varausehdot

Varaaminen

Mökin voi varata puhelimitse tai Internetin kautta Finntrip mökkimarkkinoinnin verkkopalvelusta. Verkkopalvelusta voi pääsääntöisesti varata kokonaiset viikkovaraukset, joissa vaihtopäivä on lauantai ja viikonloppuvaraukset perjantaista sunnuntai-iltaan. Näistä poikkeavat varaukset pyydämme varaamaan puhelimitse.

Myös Internetissä tehty varaus on sitova.


Maksaminen

Puhelinvarauksista lähetämme laskun, joka maksetaan eräpäivään mennessä. Pääsääntöisesti eräpäivä on kuusi viikkoa ennen varauksen alkamisajankohtaa. Jos varauksen alkamiseen on vähemmän kuin kaksi viikkoa, eräpäivä on mahdollisimman pikaisesti. Jos varauksen alkuun on vain muutama päivä, annamme maksutiedot puhelimitse.

Jos varauksen alkuun on enemmän kuin kymmenen viikkoa, laskutamme ennakkomaksuna 20% laskun loppusummasta kahden viikon maksuajalla.

Verkkopalvelussa mökki on mahdollista maksaa heti Osuuspankin verkkopankkitunnuksilla. Verkkopalvelussa on myös mahdollista tilata lasku. Verkkomaksusta emme veloita toimitusmaksua. Laskulla maksettaessa toimitusmaksu on 12 euroa.

Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa.

Mikäli mökin maksaminen laiminlyödään, on Finntrip mökkimarkkinoinnilla oikeus peruuttaa varaus ilman asiakkaalle tehtävää ilmoitusta.


Hinnat

Ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja ne on ilmoitettu viikkohintoina. Lyhyemmiltä ajoilta on mahdollista laskuttaa korotettu hinta. Finntrip mökkimarkkinointi pidättää itsellään oikeuden oikaista verkkopalvelussa tai muussa materiaalissa esiintyneen väärän hinnan, tai jos joku tekninen seikka on aiheuttanut väärän hinnan.

Juhannusaikaa myymme paketteina seuraavasti: juhannusta edeltävän viikon lauantaista juhannusviikon sunnuntaihin tai juhannusviikon arkipäivistä juhannuksen yli mielellään seuraavan viikon lauantaihin. Lähempänä juhannusta näistä voidaan poiketa, mikäli mökkejä on vielä vapaana. Omista toiveista kannattaa soittaa asiakaspalveluumme.

Yli kolmen viikon varauksissa kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse ja keskustella tapauskohtaisesta hinnoittelusta. Vuokraamme mökkejä myös koko kesäksi.

Ajo-ohjeet mökille ja omistajan yhteystiedot saatte postitse tai sähköpostitse maksamisen jälkeen.


Muita ehtoja

Vuokrahinta sisältää normaalin sähkön, kaasun ja puun käytön. Tuhlaaminen on kiellettyä johtuen energian kalleudesta. Vuokrahinta sisältää mökin, saunan ja välittömästi mökkiin liittyvien tilojen (esim. aitta) käytön sekä soutuveneen vapaan käytön vuokra-ajan puitteissa.

Mökin ilmoitettua enimmäishenkilömäärää ei saa ylittää sopimatta siitä Finntrip mökkimarkkinoinnin kanssa. Teltan, asuntoauton tai -vaunun käyttö majoitukseen mökin tontilla tai välittömässä läheisyydessä on kielletty ilman mökinomistajan lupaa.

Lemmikkieläimiä saa tuoda vain mökeille, joiden kuvauksessa se on sallittu. Muille mökeille eläimiä ei saa tuoda ilman omistajan lupaa.

Mökille voi saapua saapumispäivänä kello 15 alkaen ellei toisin sovita. Lähtöpäivänä teidän tulee jättää mökki kello 12 mennessä, tai viikonloppuvarauksen ollessa kyseessä sunnuntaina kello 22 mennessä, ellei toisin sovita. Sopikaa mökin omistajan kanssa tuloajasta ja tapaamispaikasta.

Mökki on ehdottomasti siivottava huolellisesti ennen poislähtöä, koska uudet asukkaat tulevat mökille usein samana päivänä. Mikäli mökinomistaja joutuu siivoamaan mökin puutteellisen siivouksen vuoksi, voi hän laskuttaa teitä siitä. Jotkut mökinomistajat tarjoavat maksullista siivouspalvelua ennakkovarauksesta.

Mökit ovat kuvauksen mukaan varusteltuja. Teidän täytyy tuoda mukananne liinavaatteet (lakanat, tyynyliinat) ja pyyhkeet. Monet mökinomistajat voivat korvausta vastaan järjestää nämä valmiiksi mökille. Muistakaa kysyä tätä ennakkoon mökin omistajalta.


Reklamaatiot

Jos jostain syystä ette ole tyytyväinen mökkiin tai siihen liittyviin asioihin, ottakaa välittömästi yhteyttä mökin omistajaan tai huoltajaan korjauksen aikaansaamiseksi. Reklamaatioiden tulee seurata viimeistään kolmantena päivänä vuokra-ajan alusta lukien. Ellei asia ratkea, voitte osoittaa valituksenne kirjallisena Finntrip mökkimarkkinoinnille. Jos teette valituksen vasta vuokra-ajan päätyttyä, sitä ei valitettavasti voida enää ottaa huomioon.


Peruutus / muutos

Internetin ja puhelimen kautta tehdyt varaukset ovat sitovia.

Finntrip mökkimarkkinoinnilla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure).

Jos joudutte jostain syystä perumaan varauksenne, aiheuttaa se teille kuluina toimitusmaksun + vähintään 10 % koko vuokrasummasta. Nämä pidätämme meille aiheutuneiden kustannusten kattamiseksi.

Jos varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 6 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua, ovat kulunne toimitusmaksu + 50 % koko vuokrasummasta, ellemme löydä korvaavaa vuokralaista peruutetulle ajalle.

Jos varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 4 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua, ovat kulunne toimitusmaksu + koko vuokrasumma, ellemme löydä korvaavaa vuokralaista peruutetulle ajalle.

Vuokra-ajan lyhentäminen katsotaan peruutukseksi lyhennetyn ajan osalta.

Vuokra-ajan pidentämisestä ei peritä toimituskulua.